![]() |
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن متریک (https://forum.mtrik.com) +-- انجمن: بانک مقالات کنفرانس های داخلی و خارجی (https://forum.mtrik.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: کنفرانس های داخلی و خارجی (https://forum.mtrik.com/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: مجموعه مقالات کنفرانس های داخلی (https://forum.mtrik.com/forumdisplay.php?fid=5) +----- انجمن: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی (https://forum.mtrik.com/forumdisplay.php?fid=41) +----- موضوع: بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب (/showthread.php?tid=156) |
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب - mtrik - ۱۴۰۲/۵/۳۰ بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
|