بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب



بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
|
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
![]() ![]() ![]() |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک | mtrik | 0 | 1 |
۱۴۰۲/۵/۲۴، ۰۵:۵۶ صبح آخرین ارسال: mtrik |