۱۴۰۲/۵/۳۰، ۰۵:۱۳ عصر
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
BAC-00670-AB_01.pdf (اندازه: 347.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 27)
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
|
۱۴۰۲/۵/۳۰، ۰۵:۱۳ عصر
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
BAC-00670-AB_01.pdf (اندازه: 347.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 27) |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
بررسی تاثیر نوع اجزای بستر کشت بر کارایی بیولوژیکی قارچ صدفی درختی | mtrik | 0 | 92 |
۱۴۰۲/۵/۲۴، ۱۰:۲۳ صبح آخرین ارسال: mtrik |
|
بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک | mtrik | 0 | 96 |
۱۴۰۲/۵/۲۴، ۰۵:۵۶ صبح آخرین ارسال: mtrik |