امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
#1
این محتوا شامل یک مقاله است. 
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
دانلود رایگان چکیده مقاله
.pdf   BAC-00670-AB_01.pdf (اندازه: 347.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 27)

خرید آنلاین فایل
قیمت: 4,000تومان
#127

کاربر مهمان نمی‌تواند مطالب قیمت‌گذاری شده را خریداری کند. برای خرید مطالب قیمت‌گذاری شده، وارد شوید یا ثبت نام کنید .

پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
این محتوا شامل یک مقاله است. بررسی تاثیر نوع اجزای بستر کشت بر کارایی بیولوژیکی قارچ صدفی درختی mtrik 0 92 ۱۴۰۲/۵/۲۴، ۱۰:۲۳ صبح
آخرین ارسال: mtrik
این محتوا شامل یک مقاله است. بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک mtrik 0 96 ۱۴۰۲/۵/۲۴، ۰۵:۵۶ صبح
آخرین ارسال: mtrik

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان