بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
BAC-00670-AB_01.pdf (اندازه: 347.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 60)
آتلیه طراحی متریک (مایمتریک) طراحی اختصاصی لوگو و نشان تجاری | طراحی معماری | طراحی گرافیک
فروشگاه آنلاین تجهیزات مهندسی | نقشه برداری | متر لیزری | تراز لیزری | جی پی اس | لوازم جانبی
|
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
|
|
بررسی تاثیر پري بیوتیک ها بر پایداري امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب
BAC-00670-AB_01.pdf (اندازه: 347.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 60)
|
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
|
|
بررسی تاثیر نوع اجزای بستر کشت بر کارایی بیولوژیکی قارچ صدفی درختی | mtrik | 0 | 222 |
۱۴۰۲/۵/۲۴، ۱۰:۲۳ صبح آخرین ارسال: mtrik |
|
|
بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک | mtrik | 0 | 222 |
۱۴۰۲/۵/۲۴، ۰۵:۵۶ صبح آخرین ارسال: mtrik |